Kategoriler
Proje Haberleri

Kayraklı Güneşli Park Bağcılar’da yükseliyor

İstanbul’un Avrupa yakasının gelişmekte olan ilçelerinden Bağcılar’da, Kayaşehir Odak Gayrimenkul inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kayraklı Güneşli Park konut projesi, toplam 19 bin 563 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 92 bin 385 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinde toplam 464 adet daire ve toplam 43 adet de dükkân yer alıyor. Konut projesinde toplam 2 adet blok bulunuyor. Projede 1+1 tipte ve 2+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise henüz belli olmadı.

Konut projesinin Aralık 2023 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kayraklı Güneşli Park konut projesi fiyat bilgisi

Henüz yeni bir proje olan konut projesinin fiyatları ve ödeme seçenekleri ise henüz belli olmadı. Projeyle ilgili detaylar, ilerleyen günlerde belli olacak.

Kayraklı Güneşli Park konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı da yer alacak. Projede kameralı güvenlik, 2 adet fin hamamı, 2 adet sauna, 2 adet fitness salonu, 765 araç kapasitesine sahip olan kapalı otopark ve 76 araç kapasitesine sahip olan açık otopark bulunacak.

Asansörlü olan konut projesinde, balkon da yer alacak. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda olan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, gelişmekte olan bir bölgede hayata geçiriliyor. Proje; Mahmutbey-Yeşilköy bağlantı yoluna yaklaşık 30 metre, Ataköy-İkitelli metro hattının H. Ahmet Yesevi İstasyonuna 50 metre mesafede inşa ediliyor. İlçe merkezine 3,5 kilometre mesafede yer alan konut projesinin inşaat çalışmalarının bir ay içinde başlaması bekleniyor.

Kayraklı Güneşli Park konut projesi, 15 Temmuz Mah. Bahar Cad. Bağcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0212 777 11 00 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.