Kategoriler
Proje Haberleri

Kelkit Kasaba Evleri uygun ödeme koşulları ile satışta

Kelkit Kasaba Evleri projesi kentin en prestijli konut projesi olma özelliği taşımaktadır. Projenin konumu Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Türkel Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 90 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Türkel Grup güvencesi ile yükselen projede toplam 90 adet daire ve 2 adet dükkan yer almaktadır. Söz konusu dairelerin 45 tanesi 3 artı 1 ve diğer 45 tanesi 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 138 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Giyinme odası, ebeveyn banyolu, duşakabin, alaturka tuvalet ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Kelkit Kasaba Evleri konumu ve fiyatları hakkında 

Proje, Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Kelkit Kasaba Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun ödeme koşulları mevcuttur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 1.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 545 96 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…