Kategoriler
Proje Haberleri

Kendo Kemer Evleri güncel fiyatlarla satışta

Kendo Kemer Evleri projesi İstanbul’un Eyüp İlçesi’nde yer alan Belgrad Ormanı’na komşu konut projesidir. Ayrıca bu proje Kendo Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje şirketin yürüttüğü ilk ve tek inşaat projesi olma özelliği taşımaktadır. Site içerisinde 18 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 10 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kendo Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin tasarımı mimar Boran Ekinci tarafından gerçekleştirilmiştir. Üst gelir grubuna yönelik tasarlanan projede 18 adet müstakil villa yer almaktadır. Üstelik bu villalar 10 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 10 artı 2 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 382 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 370 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve fitness salonu bulunmaktadır. Her villanın orman manzarasına sahip bağımsız bir bahçe alanı mevcuttur. Üstelik her bir villanın ayrı bir depo, misafir ve hobi odası bulunmaktadır. Villaların tamamı tek katlı ancak her birinin küçük bir çatı katı ve bodrum katı mevcuttur. Villalar 4 metrelik bir tavan yüksekliğine sahiptir. Yatak odaları ile salonları doğrudan bağımsız bahçeye çıkmaktadır.

Kendo Kemer Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüp İlçesi İstanbul Caddesi ile Davutpaşa Caddesi’nin kesişim noktasında inşa edilmektedir. Belgrad Ormanı’na komşu konumda yer alan proje doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Kişisel araç ile ortalama 15 dakika içinde D-020 otoyoluna ulaşmak mümkündür. Ayrıca Mithatpaşa ve Göktürk’ün merkezine otomobil ile aynı zamanda ulaşmak mümkündür. D-020 otoyolu doğrudan E-80 otoyoluna bağlandığı için İstanbul’un her noktasına kolayca ulaşılabilmektedir.

Kendo Kemer Evleri fiyatları ne kadar?

Kendo Kemer Evleri projesinde brüt 382 metrekare büyüklüğe sahip 10 artı 2 villa tipindeki konutlar 29.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 553 675 30 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…