Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Park Çorum satışları başladı

Kent Park Çorum projesi geniş kullanım alanına sahip birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilen modern bir tasarıma sahiptir. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İdeal Home İnşaat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 1678 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve her blokta 9 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam inşaat alan 3.100 metrekare olan proje, 1.678 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde A ve B olmak üzere 2 blok ve her blokta 9 adet daire mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik site içerisinde bahçe ve peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde ferah ve geniş yapıda balkonlar yer almaktadır.

Kent Park Çorum nerede yer alıyor?

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Çepni Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çorum’un yeni merkezi olarak kurulan Fen Lisesi Kentpark civarında yer almaktadır. Kentpark Millet Bahçesine 300 metre ve Ahl Park Avm’ye 900 metre mesafededir. Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1300 metre uzaklıktadır. Ayrıca otobüs terminaline 1100 metre ve şehir merkezine 1500 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Kent Park Çorum fiyatları ne kadardır?

Kent Park Çorum projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (364) 202 00 20 veya 0 (533) 542 88 55 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…