Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Park Panorama Evleri satışları devam ediyor

Kent Park Panorama Evleri projesi Yozgat İli, Merkez İlçesi, Bilal Şahin Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Coşkun Şirketler Grubu firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesinde daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede daire büyüklükleri ne kadar? Daire tipleri neler? Konut fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Coşkun Şirketler Grubu firmasına tarafından hayata geçirilen proje 47 bin 255,94 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilmiştir.  Konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. 2 adet konut bloğunda ise toplam 186 adet konut yer almaktadır. Dairelerin 150 tanesi 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 32 tanesi 3+1, 4 tanesi ise 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca projede 10 adet ticari üniteye yer verilmektedir.

Her zaman sıcak su olanağına sahip olan daireler deprem ve yalıtım yönetmeliklerine uygundur. Bina temeli her türlü su baskınına karşı dayanıklıdır. Ayrıca çatılarda da su yalıtımı sağlanmıştır. Taş yünlü dış cephe ise şehir merkezinin gürültüsünü engellemektedir. Bununla birlikte blokların ikişer adet asansöründen bir tanesi yük asansörü, bir tanesi yolcu asansörü mevcuttur. Yük asansörünün sedye taşımaya da uygun olarak tasarlanmış olması önemlidir.

Kat hollerinde birinci sınıf zemin malzemeleri kullanılmıştır. Blok içindeki duvarlarda yangın dolaplarının yer alması, can ve mal güvenliği açısından önemli bir detaydır. Ayrıca daireler merkezi doğalgaz altyapısına sahip olarak teslim edilecektir. Projenin ortak kullanım alanlarındaki en önemli detayları ise açık ve kapalı otopark alanlarıdır. Yozgat satılık daire seçenekleri arasında bu kadar donanıma sahip olan dairelerin sayısı az olduğundan; bu konutlar için acele etmek gerekir.

Kent Park Panorama Evleri fiyatları ne kadardır?

Kent Park Panorama Evleri fiyat konusunda farklı değerlerin mevcut olduğu bir projedir. Brüt 211 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Proje nerede yer alıyor?

Kent Park Panorama Yozgat ilinin merkez mahallerinden Bilal Şahin Mahallesi üzerindedir. Çapanoğlu Kent Parkı ile karşılıklı olan daireler, adlarını bu parktan almıştır. Ayrıca şehir merkezinin en sessiz konumu bu dairelere ait olmaktadır. Yürüme mesafesinde pek çok okulun yer almasından dolayı dikkat çeken proje lokasyonu aynı zamanda Adnan Menderes Bulvarı’na da çok yakındır. İç Anadolu’nun en büyük yeşil alanları arasındaki Yozgat Kent Ormanı ise yaklaşık olarak 15 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0354 333 33 30 veya 0533 651 22 44 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..