Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı 10 Çorlu satışları başladı

Kervancı 10 Çorlu projesi tüm ihtiyaçlara yanıt veren ticari alanları ve aile yaşamına uygun konsepti ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 30.253,70 metrekarelik alan üzerinde 5 blok ve topla. 550 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik 4 artı 1 dairelerin normal ve dubleks seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kervancı İnşaat güvencesi ile yükselen proje 30.253,70 alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 1 kule ve 4 yatay blokta toplam 550 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte 24 adet ticari alan bulunmaktadır. Söz konusu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Üstelik 4 artı 1 dairelerin normal ve dubleks seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 78 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 169 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Zengin sosyal alanlar içerisinde; 401 metrekarelik yetişkin yüzme havuzu, 75 metrekarelik çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, açık ve kapalı spor alanları bulunmaktadır.

3 adet kat asansörü, 1 adet yük asansörü, hidrofor, jeneratör, su deposu, sığınak merkezi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bazı dairelerin yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Kervancı 10 Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve eğitim kurumları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kervancı 10 Çorlu fiyatları ne kadardır?

Kervancı 10 Çorlu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 78 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.075.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 108 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.490.000 TL’den satışa sunulmuştur. Büyüklüğü brüt 169 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.758.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 125 03 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…