Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Alaçatı Rezidans satışları devam ediyor

Kervancı Alaçatı Rezidans projesi Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Şeyh Sinan Mahallesinde yer almaktadır. Çorlu konut projesi Kervancı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Konut projesinde satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir.  Ayrıca depreme dayanıklı ve zemin etüdü de yapılmıştır. Projede daire tipleri neler, daire büyüklükleri ne kadar, konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Bu konut projesinde yer alan daireler 1 + 1 tipinde tasarlanmıştır. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 55 ve 60 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir. Çorlu konut projesi toplam üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Projede açık otopark, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor salonu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanları mevcuttur. Site girişinde ise güvenlik kontrollü giriş bulunmaktadır. Etrafı duvarlarla çevrili olan bu sitenin konumu da yapı özellikleri gibi iyi durumdadır.

Merkezi konuma, sağlam yapıya ve konforlu özelliklere sahip Kervancı Alaçatı Rezidans projesi aynı zamanda uygun fiyatlı dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerde üçlü ankastre seti, klima, yalıtımlı pencereler, görüntülü diyafon sistemi ve kullanışlı vestiyer gibi demirbaşlar mevcuttur.

Kervancı Alaçatı Rezidans fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir.  Kervancı Alaçatı Rezidans satılık daire fiyatları 530 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 530 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları ise 630 bin TL’den başlamaktadır. Eşyalı olarak teslim edilen projede ayrıca daireler krediye uygun durumdadır.

Kervancı Alaçatı Rezidans nerede yer alıyor?

Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Şeyh Sinan Mahallesi, Cemal Gürsel Bulvarı üzerindeki proje alanı ilçe merkezine oldukça kısa mesafededir. Bununla birlikte Nene Hatun Anaokulu, Mehmet Rüştü Üzel Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kıvanç Aile Sağlığı Merkezi ve pek çok market şubesi de buraya yakın olmaktadır.

Ayrıca konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0536 613 35 59 ve 0282 652 32 12 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…