Kategoriler
Proje Haberleri

Kervansaray 4 Konutları satışları devam ediyor

Kervansaray 4 Konutları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tokat’ın Pazar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje SGM Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Bina 4 katlı olup her katta 2 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Bina 4 katlı olup her katta 2 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 132 metrekare olmaktadır. Konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Kervansaray 4 Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tokat’ın Pazar İlçesi Esentepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Kaymakamlık lojmanı yanında yer almaktadır.
Kervansaray 4 Konutları projesinde toplam 8 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca 4 katlı binanın her katında 2 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Brüt 152 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 540.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (356) 214 87 66 veya 0 (533) 251 87 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız...