Kategoriler
Proje Haberleri

Kervansaray Konutları Eskişehir’de yeni sahiplerini bekliyor

Kervansaray Konutları Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde yer almaktadır. Proje AS Barış İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede satışlar devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kervansaray Konutları modern görümlü ve konfurludur. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olup hem yazlık hem kışlık olarak kullanılmaktadır. Konutların dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. İç mimarilerinde ise özel tasarımlar birinci sınıf kaliteli malzemeler ile hazırlanmıştır. 2+1 dairelerde sadece ortak kullanım banyosu vardır. 3+1 dairelerde ise hem ortak kullanım banyosu hem de ebeveyn banyosu vardır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Salon ile mutfak konutlarda ayrı ayrıdır. Mutfaklarda özel mutfak doğalgazı vardır. Kışın ısınma sistemi olarak yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu sistem hem insan hem yük taşımak için uygundur.

Kervansaray Konutları sitesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bina hem ısı hem ses yalıtımına uygun şekilde hazırlanmaktadır. Konum olarak yakınlarında eczane, market, cami ve park vardır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araçlar hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak minibüs, dolmuş ve otobüs kullanılmaktadır.

Kervansaray Konutları satış fiyatları

Projedeki dairelerin satışları şu anda devam etmektedir. Dairelerin satış fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler brüt 103, net 93 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 200 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha geniş olan 3 oda 1 salon daireler ise brüt 140, net 130 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bu daireler ise 1 milyon 600 binden başlamaktadır.

Kervansaray Konutları satışlarında uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca anlaşmalı bankalardan kredi çekme imkanı da bulunmaktadır. Bunlara ek olarak daireleri uzaktan görmek için görüntülü arama ile gezme seçeneği de sunulmaktadır. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (222) 250 44 40 ve 0 (532) 763 22 66 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız