Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Ceylan Konakları satışları başladı

Kılıç Ceylan Konakları İstanbul Silivri’de yer alan bir projedir. Proje Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı villalardan oluşan projede satışlar başlamış durumda. Satışları devam eden villaların özellikleri, büyüklükleri, proje hakkında merak edilenler ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Kılıç Ceylan Konakları toplam 45 bin metrekare inşaat arazisi üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 84 adet villa vardır. Villalar farklı üç tip olarak hazır bulunmaktadır. A ve B tipi tekil villalara ek olarak B tipi ikiz villalar bulunmaktadır. Villalarda balkon vardır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem kış hem yaz aylarında kullanılmaktadır. Salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Davlumbaz ve set üstü ocak mutfaklarda hazır olarak bulunmaktadır. Villaların iç kapıları özel tasarımlı, kullanışlı kapılardır. Dış kapılar ise dayanıklı, güvenli çelik kapıdır. Villalarda ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da mevcuttur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca yer almaktadır. Banyolarda küvet hazır olarak yer almaktadır.

Kılıç Ceylan Konakları 24 saat güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Ayrıca kameralı güvenlik sistemleri ile de destek verilmektedir. Araç park etmek için site içinde hem açık hem kapalı otopark vardır. Kişisel bakım için sauna, hamam, buhar odası vardır. Spor yapmak içinse futbol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, spor salonu, açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun parkı vardır.

Kılıç Ceylan Konakları fiyatları ne kadar?

Söz konusu villa projesinin 2023 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Villaların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 5 oda 1 salon brüt 260, net 200 metrekare kullanım alanına sahip villalar şu anda 17 milyondan başlamaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Kılıç Ceylan Konakları nerede?

Proje pek çok önemli yere yürüme mesafesindedir. Kreş, okul, market, manav, eczane, hastane, sağlık ocağı, park, semt pazarı gibi yerlere çok yakındır. Uzak yerlere ulaşım için ise hem özel araç hem otobüs kullanılmaktadır. Özel araçlar için TEM ve E-5 anayolları proje konumunun yakınlarındadır.

Güncel fiyatlar, ödeme koşulları ve diğer tip villaların fiyatları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (544) 412 78 99 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…