Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Gold Residence satışlar devam ediyor

Kılıç Gold Residence projesi dikkat çeken dış tasarımı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok, 425 adet daire ve 17 adet ticari alan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesinde, her 2 blokta 23 katlı bina yükselmektedir. Bloklarda toplam 425 adet daire ve 17 adet ticari alan yer almaktadır. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 olmak üzere açık ve kapalı mutfaklı farklı tipte daireler mevcuttur. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Projede 2 blok birbirine paralel olarak tasarlanmıştır. 2 blok arasında ise; açık yüzme havuzları, basketbol ve futbol sahası, tenis kortu yer almaktadır.

Projede bulunan dairelerin her birinde, 2 kulenin de son katında devasa ortak teraslar yer almaktadır. Üstelik kadın ve erkek ayrı sosyal faaliyet alanlarına sahiptir. Bunun yanında geniş bir balkon tahsis edildiğinden, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet kapalı oda, spor salonu, 2 adet hamam ve 2 adet saunadan oluşan hizmetlere özel bir bina mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Kılıç Gold Residence konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Yeşilkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehrin en önemli ana yolları olan TEM otoyolu ve E5 ve İstanbul’un yeni havalimanına 30 dakika uzaklıktadır. Bununla birlikte yapım aşamasında olan metro istasyonuna 2 dakika uzaklıktadır. Devlet okulları, özel okullar, hastaneler ve tıbbi klinikler 2 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Marmara Park AVM’ye yaklaşık 6 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kılıç Gold Residence fiyatları ne kadardır?

Kılıç Gold Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 75 ile 85 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 3.150.000 TL ile 3.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 105 ile 125 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL ile 5.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 903 88 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…