Kategoriler
Dekorasyon

Kilim Pandora zarif yaşam alanları ile buluşuyor

Kilim Pandora takımı ile zarif ve modern yaşam alanları tasarlanmasına imkan sunmaktadır. Markanın yeni tasarımı olan mobilya takımı, bulunduğu ortama şıklık katmaktadır. Yemek odası takımı, yatak odası takımı ve koltuk takımından oluşan seri her zevke hitap etmektedir.

Kilim yeni serisi ile evlere zariflik getiriyor

Kilim Pandora üçlü takımı, zarif ve modern bir ev hayali kuranlar için tasarlanmıştır. Her bir detayında incelik bulunan koltuklar ve ek eşyalar ile ferah, huzurlu evler tasarlamak mümkün. Takımın ilk parçası olan koltuk takımları, kendine has tasarımı ile dikkat çekmektedir. Değişik renk geçişleri bulunan takımda metal detaylar da göze çarpıyor. Metal detaylar ile uyumlu olarak karşımıza çıkan metal ayaklar da serinin bir diğer kendine has özelliği.

Kilim Pandora yatak odası takımında ise farklı renklerin uyumu dikkat çekiyor. Değişik renk tonlarında farlı işlevleri olan çok sayıda parçanın kusursuz uyumu görenleri kendine hayran bırakmaktadır. Yatak odası takımı içinde altı kapaklı dolap, şifonyer, şifonyer ayna, komodin sağ, komodin sol, çamaşırlık, karyola baza, karyola ve başlık yer almaktadır.

Pandora yemek odası takımı da koltuk takımı ve yatak odası takımı gibi kendine has tasarıma sahiptir. Her detayı ince ince düşünülerek oluşturulan bu takım, yemek odalarında modern şıklığı yansıtmaktadır. Kullanışlı, kaliteli ve hoş görünümlü sabit masa ve orta sehpa takımda yer almaktadır. Bunlara ek olarak konsol, konsol ayna, plazma ünitesi de bulunmaktadır.

Kilim Pandora genel özellikleri

Ev dekorasyonu ve mobilyaları alanında sürekli kendini yenileyen Kilim, yeni serisi ile beğeni kazanıyor. Pandora ismi verilen bu serinin kendine has belli başlı özellikleri bulunmaktadır. Kilim Pandora serisinin özelliklerinden en belirgini güzel renk tonu olmaktadır. Atlas renk tonunun ağırlıkta kullanıldığı takım her zevke hitap etmektedir. Göz yormayan renklere ek olarak küçük dokunuşlar ile takıma şıklık katılmaktadır. Atlas renk ile uyumlu olan metal ayaklar ve detaylar takımın beğenilmesinde önemli rol oynamaktadır. Serinin hem klasik hem modern evlere uyumlu olması da ön plana çıkan özelliklerinden bir tanesidir.

Diğer dekorasyon ile ilgili yazılara göz atmak için tıklayınız