Kategoriler
Proje Haberleri

Kınıkoğlu Vira Park satışları başladı

Kınıkoğlu Vira Park projesi kentin en çok tercih edilen bölgesinde yükselmektedir. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kınıkoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site 4 katlı binalar yer almaktadır. Binalarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kınıkoğlu Yapı güvencesi ile hayata geçirilen site içerisinde 4 katlı binalar konumlandırılmıştır. Bina içerisinde ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik site ortak alanı içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Konutlarda fiber internet altyapısı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak kat kaloriferi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Kınıkoğlu Vira Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik otobüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Kınıkoğlu Vira Park projesinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Brüt 95 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (549) 155 00 59 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…