Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Bağcılar Kiraz Evler projesinin temeli atıldı

Kiptaş Bağcılar Kiraz Evler projesinin temel atma töreni 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirildi. Konut projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Kiptaş firması tarafından hayata geçirilecektir. Ayrıca kentsel dönüşüm projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Mahallesi’nde yer almaktadır. Projede daire tipleri neler? Başvurular ne zaman? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

30 Haziran’da projenin temel atıldı

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilecek olan toplu konut projesinde 30 Haziran 2021 tarihinde Çarşamba günü temel atma töreni düzenlenmiştir. Konut projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kiptaş tarafından hayata geçirilecektir.  Bağcılar Kirazlı Mahallesi’nde bulunan kentsel dönüşüm projesinin temeli atılmıştır. Kiptaş Bağcılar Kiraz Evler projesi bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecektir.

Konut projesinin temel atma törenine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı katılmıştır. Ayrıca törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ve İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da yer aldı. Kiptaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yıldız, ayrıca Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt da törene katılanlar arasında yer almıştır.

Kiptaş Bağcılar Kiraz Evler iki belediye iş birliği ile yükselecek

Temeli atılan kentsel dönüşüm projesi  İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kiptaş ve Bağcılar Belediyesi ortaklığında hayata geçirilecektir. Konut projesinde temel atılmasının artından inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam edecektir.  Kentsel dönüşüm konut projesinde yer alan daire tipleri henüz belli değildir. Daire büyüklükleri ve daire fiyatları da henüz belli değildir.

Temeli atılan projede yer alan daire tipleri, büyüklükleri belli olduğunda web sitemizde yer alacaktır. Ayrıca daire fiyatları ve ödeme planı belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Konut projesi için başvurular ne zaman yapılacak henüz belli değildir. Başvuru tarihi belli olduğunda da ayrıca bilgiler sitemizde yer alacaktır.

Kentsel dönüşüm konut projesi hakkında detaylı bilgi için 0212 414 98 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz..

Diğer proje haberleri için tıklayınız…