Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Kırlangıç Evler yüzde 20 indirim ile satışta

Kiptaş Kırlangıç Evler projesi İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çeken projelerden birisidir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kiptaş tarafından hayat geçirilen bir projedir. Projede değişik büyüklüklerde daireler bulunmaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satış avantajları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projenin detayları ve dairelerin özellikleri

Kiptaş Kırlangıç Evler, Beylikdüzü’nde yer alan bir konut projesidir. Çok sayıda dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Konutlar hem kullanışlı hem de bir tasarıma sahiptir. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Bu  balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Daire içlerinde mutfak ile salon ayrı ayrıdır. Her dairede ortak kullanımlı banyoların dışında ebeveyn banyosu da vardır. Ebeveyn banyoları yatak odaları içinde özel bir alanda yer almaktadır. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar vardır. Dış kapı olarak ise çelik kapıdır. Evlerin ısınması için doğalgaz mevcuttur.

Kiptaş Kırlangıç Evler güvenliği için 7/24 güvenlik hizmeti verilmektedir. Kapalı devre kameralı güvenlik sistemleri ile site güvenliği sağlanmaktadır. Site içindeki dairelerin araç parkı için kapalı otopark vardır. Site alanı içinde yeşil dinlenme alanları bulunmaktadır. Bu alanlarda özel dinlenme yerleri kamelyalar bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için açık çocuk oyun parkı ve alanı mevcuttur. Çocuk oyun parkının hemen yanında yetişkinler için de spor aletleri bulunmaktadır. Ayrıca basketbol oynamak için de özel basketbol sahası vardır. Yürüyüş ve bisiklet sporları için de site içinde yürüyüş ve bisiklet parkurları bulunmaktadır.

Kiptaş Kırlangıç Evler satış avantajları

Proje İstanbul’un en sevilen bölgelerinden birisinde yer almaktadır. Dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon daireler ve 3 oda 1 salon daireler büyüklüklerine göre fiyatlara sahiptir. Dairelerin satışlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır.

Kiptaş Kırlangıç Evler dairelerinin satışlarında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunulmaktadır. Ayrıca %35 peşin, %20 teslimde ödeme, vade farksız 48 ay eşit taksitler de bulunmaktadır. Dairelerin fiyatları hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için kirlangicevler.com adresinde bulunan formu doldurabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…