Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri projesinin temeli atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri projesinin temeli düzenlenen törenle atılmıştır. Çamçeşme Mahallesi Fabrika Sokak üzerinde kurulan şantiye alanında temel atma töreni gerçekleştirilmiştir. Törende konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ekonomik güçlüklere rağmen böylesi bir yatırımı başlatmanın değerli bir adım olduğunu dile getirmiştir.

İmamoğlu, temeli atılan projenin kentsel dönüşüme katkı sağlayıcı kaynak elde etme amaçlı olduğunu belirtmiştir. Ayrıca şunları ifade etti; “Bugün burada atacağımız temelin aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kiptaş olarak kaynak sağlamayla ilgili yaptığımız bir proje olduğunu belirtmek istiyorum. Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri özellikle insan odaklı, şehircilik anlayışımızı gösteren bir projedir. Üstelik bugünün yeşil bir şehir var etme çabası içerisinde insanlarımızın taleplerini gerçekleştiren tasarımla, mimari anlayışla, tarzla buranın olgunlaşması bizim için ayrı bir sevindirici husus.”

Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Arkatlı Evleri’ni “Yeni dönemin ilk kaynak geliştirici projesi” ifadeleriyle açıklamıştır. Konuşmaların sonunda butonlara basan protokol, inşaatın ilk harcını temele dönmüştür. Temel atma törenine CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak katılmıştır. Ayrıca Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve davetliler katılmıştır.

Kiptaş Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları

Proje içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Projede bulunan konutların fiyatları 1.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Kişiye özel oluşturulan ödeme planlarında yüzde 20 peşinat ile yüzde 20 ara ödemeli seçenekler bulunmaktadır. Ayrıca yüzde 50 peşinat ile yüzde 50 teslime göre ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yüzde 20 peşinatlı ödeme seçenekleri ve tamamı peşin ödeme olacak şekilde yüzde 5 indirim oranı uygulanmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…