Kategoriler
Proje Haberleri

Kıratlı Evleri Bademli satışlarına devam ediyor

Kıratlı Evleri Bademli Bursa’da hayata geçirilen bir projedir. İnşaat aşaması devam eden projede satışlar da aynı şekilde devam etmektedir. Kıratlı İnşaat tarafından hayata geçirilen konutların Aralık 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje detayları ve daire özelliklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve mimari özellikleri

Kıratlı Evleri Bademli 10 dönüm arazi üzerinde 12 adet özel villa olarak tasarlanmaktadır. Villaların her biri 420 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Zemin ve birinci kat olmak üzere iki katlı inşa edilmektedir. Zemin katta otopark, mutfak, salon, hol, tuvalet ve teknik oda yer almaktadır. Üst kat olan birinci katta ise 3 adet oda, çamaşır odası, ebeveyn odası bulunmaktadır. Ebeveyn odası içinde ayrıca banyo ve giyinme odası alanları da mevcuttur. Her bir villanın ısıtmalı özel havuzu bulunmaktadır. Özel havuza ek olarak ortak  kullanımda da daha büyük yüzme havuzu bulunmaktadır.

Villaların yerden ısıtma sistemi ile ısınması sağlanacaktır. Bunun için ısıtma sistemi ve kombi takılı olarak daireler teslim edilmektedir. Binalarda ısı ve ses yalıtımı özellikli uygulamalar yapılacaktır. Site alanına giriş çıkış bölgesinde güvenlik noktası oluşturulacaktır. Bu noktadan giriş çıkışlar bariyerli ya da açılır kapanır sürgülü kapıdan yapılacaktır.

Kıratlı Evleri Bademli villaları satışları

Projede yer alan villalar sahiplerine natamam olarak teslim edilecektir. Dışarıdan gerekli olan tüm işlemler yapılıp iç mimaride değişiklikler villa sahiplerine bırakılmaktadır. Tamamlanacak işlemler, boya, seramik, cephe, aydınlatma, korkuluk, alüminyum doğramalar, ana giriş kapılarıdır. Bunun dışında yere şapı atılıp duvarlara alçı çekilecektir. Villaların elektrik panosu ve mekanik alt yapısı da yapılmaktadır. Firma zevkler ve ihtiyaçların kişiye göre değişmesinden dolayı bu şekilde teslimat gerçekleştirmektedir.

Kıratlı Evleri Bademli fiyatları ne kadar?

460 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 15 milyon TL’den başlamaktadır.

İnşaat aşaması devam eden projede satışlar firmanın internet sitesi üzerinden ya da telefon numaraları aracılığı ile devam etmektedir. Kıratlı Evleri Bademli projesi hakkında detay almak için 0 (224) 441 04 96 numarası aranmaktadır. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak proje detayı alabilir, ödemeler ve fiyatları güncel olarak öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız