Kategoriler
Proje Haberleri

Kırmızıtaşlar Sitesi 2 lansman fiyatlarıyla satışta

Manisa İli, Alaşehir İlçesi, İstasyon Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Kırmızıtaşlar A.Ş. firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje tanıtım fiyatlarıyla satışa sunulmuştur. Kırmızıtaşlar Sitesi 2 çok yakında hayata geçirilecektir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Alaşehir konut projesi İstasyon Mahallesinde yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Proje lüks dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca göme dolap, ısıcam, spot aydınlatma gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje toplamda 2 bloktan meydana gelmektedir.

Kırmızıtaşlar Sitesi 2 konut projesinin tanıtımı yapılmış olup daireler satışa sunulmuştur. Proje kapsamında üç tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir.

Kırmızıtaşlar Sitesi 2 fiyatları ne kadar?

Alaşehir’de yükselecek olan projede daireler özel fırsatlarla satışa sunulmuştur. Projede farklı büyüklüklere sahip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Ayrıca lansman kapsamda satışları devam;

70 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 390 bin TL,

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 640 bin TL,

155 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen alanlara sahip 3+1 tip daireler 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daireler için 1.500 TL ile 2.000 TL arasında kira garantisi verilmektedir.

Kırmızıtaşlar Sitesi 2 nerede yer alıyor?

Alaşehir konut projesi İstasyon Mahallesi’nde konumlandırılacaktır. Ayrıca proje merkeze ve tüm sosyal alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0236 653 50 76 ve 0535 353 60 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…