Kategoriler
Proje Haberleri

Kırsal Sapanca son villaları ile satışta

Kırsal Sapanca villa projesinin kalan son konutları ile satışları devam ediyor. Projenin konumu Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ferah bir site alanı içerisinde 26 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeray İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen projede 26 adet lüks villa yer almaktadır. Site içerisinde yer alan villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 295 metrekaredir. Villalar zemin kat ve 1 normal kat olmak üzere 2 katlı olarak projelendirilmiştir. Projenin zemin katında; salon, mutfak, antre, vestiyer, banyo, teras ve otopark alanı bulunmaktadır. Ayrıca normal katında; ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo, hol ve balkon yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alan içerisinde açık yüzme havuzu, oturma alanları ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Kırsal Sapanca konumu ve fiyatları hakkında hakkında

Proje, Sakarya’nın Sapanca İlçesi Güldibi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehit Cevdet Koç caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca Türkiye’nin özel tabiat parklarından birisi olarak sayılan Sapanca Gölü’ne yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Yemyeşil doğa havası ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

Kırsal Sapanca projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 295 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 8.992.000 TL ile 10.141.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 534 271 25 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…