Kategoriler
Proje Haberleri

Kocaali Suit satışları devam ediyor

Kocaali Suit projesi eşsiz tasarımı ile hem kullanıma hem de yatırıma uygun kazançlı konutlar sağlanmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Kocaali İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 90 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, havuz başı kafeterya, çocuk oyun parkı, spor alanı ve oturma alanları bulunmaktadır. Hidrofor, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda yüz tanıma ve parmak izi okuyucu sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, spot aydınlatma, barbekü alanı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanması yapılmaktadır.

Kocaali Suit konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Kocaali İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı gibi birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra eğitim kurumları, sağlık kurumları, cami ve spor salonu bulunmaktadır. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır. İstanbul’a 180 kilometrelik bir mesafede yer almaktadır. Üstelik 3.Köprü bağlantısı ile İstanbul’a yalnızca 120 kilometre uzaklıktadır.

Kocaali Suit fiyatları ne kadardır?

Kocaali Suit projesinde banka kredisine uygun ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.150.000 TL ile 1.200.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 718 45 00, 0 (212) 212 12 66 veya 0 (507) 772 87 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…