Kategoriler
Proje Haberleri

Koçsa Residence banka kredisine uygun

İzmir’in Gaziemir ilçesinde, Koçsa İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Koçsa Residence konut projesi, tek blokta toplam 54 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 54 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 117 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Koçsa Residence konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 369 bin TL ila 389 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler ise 494 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Yüzde 81’i satılan konut projesinden banka kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapmak ve ipotek kredisi programından faydalanmak mümkün.

Koçsa Residence konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve merkezi uydu sistemi gibi çeşitli sosyal donatı olanakları var.

Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, asansör de mevcut. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Konut projesi, butik konseptiyle de dikkat çekiyor.

Split klimalı ve balkonlu projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda. Şık ve modern tasarımıyla göz dolduran konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, toplu taşıma olanaklarına yakın bir noktada yükseliyor. Merkezi bir konumda bulunan konut projesi; Akut Kalp ve Damar Hastanesi, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne yakın.

Koçsa Residence konut projesi, Atıfbey Mah. Akçay Cad. No: 274/1A Gaziemir/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 151 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.