Kategoriler
Proje Haberleri

Kökümer Villaları satışları devam ediyor

Villa projesi Sakarya İli, Serdivan İli, İstiklal Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu villa projesi Kökümer İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Kökümer Villaları konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamından ulaşmak mümkündür.

Proje özellikleri neler?

Serdivan villa projesi, İstiklal Mahallesi’nde yer alan 15 bin 58 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik 17 adet villadan meydana gelen konut projesindeki villalar 4 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Serdivan villa projesinde iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 5+1 ve 7+2 tip villalardan meydana gelmektedir. 5+1 villalar 350 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 7+2 tip villalar ise 480 metrekare büyüklüğündedir. Aynı zamanda villa projesinde 5 adet 350 metrekare ve 12 adet 480 metrekare kullanım alanına sahip villalar yer almaktadır.

Kökümer Villaları konut projesindeki tüm villalarda, müstakil bahçe, kapalı garaj, garaj içi hobi odası, teras, bahçe balkonu gibi özellikler yer almaktadır. Aynı zamanda 7/24 özel güvenlik ve kamera izleme sistemleri ile de güvenli bir ortam sağlamaktadır.

Kökümer Villaları fiyatları ne kadar?

Serdivan villa projesinde yer alan villaların fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

480 metrekare brüt alana sahip 7+2 tip daireler ise 4 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Kökümer Villaları nerede yer alıyor?

Kökümer Villaları konut projesi İstiklal Mahallesi, Serdivan Altınışık Caddesi, Sakarya İlinde yer almaktadır. Villa projesi Serdivan’ın huzurlu ve dingin havasını sahiplerle buluşturuyor. Aynı zamanda şehrin içinde olup aynı zamanda şehrin gürültüsünde de uzak bir yaşam merkezi olmaya gün saymaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 (533) 293 54 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…