Kategoriler
Proje Haberleri

Kolaylı Plus 1 satışları başladı

Kolaylı Plus 1 lüks yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplamda 11 blok ve 84 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilen proje ferah bir sitede içerisinde yükselmektedir. Proje kapsamında toplamda 11 blok ve 84 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Her blokta 2 kat ve 8 daire yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 62 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 45 metrekare olmaktadır. Projenin her detayında kaliteli işçilik ve birinci sınıf malzeme kalitesi kullanılmıştır. Ayrıca proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Corian tezgah ve üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Wifi özellikli ankastre bulaşık makinası ve alttan donduruculu buzdolabı mevcuttur. Bununla birlikte banyoların içerisinde banyo dolapları Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kolaylı Plus 1 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Altınova Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 2 kilometre uzaklıktadır. Üstelik bu konutlar denize sıfır konumdadır.
Kolaylı Plus 1 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 62 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 88 08 veya 0 533) 612 12 37 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…