Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Kolaylı Plus 2 satışları başladı

Kolaylı Plus 2 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer alan bir projedir. Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilen Kolaylı Plus 1’in ikinci etabıdır. İlk etabı yoğun ilgi gören projenin bu etabında da aynı ilgi beklenmektedir. Daire ve villalardan meydana gelen proje hakkında merak edilenler, konutların büyüklükleri, özellikleri ve satış detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kolaylı Plus 2 projesi denize sıfır daire ve villalardan oluşmaktadır. 8 katlı iki blokta toplam 16 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamı tek tip ve 2+1’dir. Bloklara ek olarak 16 adet müstakil villa bulunmaktadır. Villalar da daireler gibi tek tiptir ve tamamı 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Hem villa, hem dairelerin ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutların tamamında Amerikan panel iç kapılar ve çelik dış kapı bulunmaktadır. Binaların içleri silinebilir boya ile boyanmıştır. Mutfaklarda davlumbaz ve ankastre set bulunmaktadır. Banyolarda ise birinci sınıf kaliteli malzemeler ile hazırlanmış banyo dolapları ve duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. 2 oda 1 salon dairelerde sadece ortak kullanım banyosu ve tuvalet bulunmaktadır. Villalarda ise yatak odasına ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Dairelerde de villalarda da geniş balkonlar bulunmaktadır. Bu balkonlarda her zaman temiz hava almak mümkündür.

Kolaylı Plus 2 villa ve dairelerinin kışın ısınması için klima kullanılmaktadır. Dairelerde klimalar hazır olarak yer almaktadır. Bu klimalar ayrıca yazın da serinlemek için kullanılmaktadır. Site içinde güvenliği sağlamak için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri vardır. Araç park etmek içinse site içinde kapalı otopark bulunmaktadır.

Kolaylı Plus 2 satışları

Projede villa ve dairelerin satışları devam etmektedir. Projede bulunan 2 oda 1 salon daireler brüt 91, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villalar ise 4 oda 1 salondur. 2 katlı olan bu villalar brüt 180, net 170 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villaların fiyatları ise 6 milyondan başlamaktadır.

Kolaylı Plus 2 satışları banka kredisine uygundur. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Uzakta olan alıcılar için daire ve villaları görüntülü gezme imkanı sunulmaktadır. Proje hakkında diğer merak ettiklerinizi sormak için 0 (262) 323 88 08 ya da 0 (533) 612 12 37 numarasını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…