Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Konar Loft 24 ay vadeli sıfır faiz kampanyası devam ediyor

Konar Loft Ankara’da yer alan bir projedir. Proje Konar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde daireler bulunan projede kampanya fırsatları ile daha uygun fiyata daire sahibi olma imkanı vardır. Kampanyalı satışları devam eden dairelerin büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Konar Loft farklı büyüklüklerde dairelerden oluşan bir projedir. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerde balkon yoktur. Ancak daire içleri yeterince yüksek ve ferah olarak tasarlanmıştır. Mutfaklar ile salonlar ayrıdır. Daire büyüklüklerine göre banyo sayısı değişmektedir. 2 oda 1 salon dairelerde sadece ortak kullanım banyoları vardır. 3 oda 1 salon dairelerde ise ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ek olarak yer almaktadır. Dairelerin ısıtılması için yerden ısıtma sistemleri vardır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır. Konutlar hem kullanımlık, hem yatırımlık olarak değerlendirilebilir.

Konar Loft projesi merkezi bir konumda yer almaktadır. Hastane, eczane, market, semt pazarı ve okul gibi önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Uzak bölgeler içinse hem özel araç hem toplu taşıma aracı kullanımı mevcuttur.

Konar Loft daireleri büyüklüğü ve satışları

Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Bu dairelerden 2 oda 1 salon olanları brüt 80, net 70 metrekare büyüklüğe sahiptir. Şu anda 2 milyon 500 binden satılmaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise brüt 110, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise şu anda 3 milyon 220 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de fiyatlarda değişmeler olmaktadır. Güncel fiyatlar için firmayı arayabilirsiniz.

Konar Loft daireleri banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca kampanya ile de dairelere sahip olmak mümkündür. Şu anda yüzde 25 peşinat ile 24 ay faizsiz daire satışları yapılmaktadır. Satışlar, ödeme koşulları ve proje hakkında diğer detaylar için 0 (549) 180 06 06 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz bilgileri almanız mümkün.

Diğer proje kampanyalarına göz atmak için tıklayınız