Kategoriler
Proje Haberleri

Konessa Alaaddin Konutları satışları başladı

Konessa Alaaddin Konutları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Karatay İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Konessa İnşaat Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yer altı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar birinci sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Duvar kağıdı uygulaması, panjur sistemi alt yapısı, lake kapılar ve vestiyer alanı gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Konessa Alaaddin Konutları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Karatay İlçesi Mengene Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ahmet Güzel Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, okullar ve cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Konessa Alaaddin Konutları fiyatları ne kadardır?

Konessa Alaaddin Konutları projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 203 00 80 veya 0 (536) 274 42 51 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…