Kategoriler
Proje Haberleri

Konfor Balat satışları devam ediyor

Konfor Balat, Bursa Nilüfer’de hayata geçirilen bir projedir. Proje Paris İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş ve ferah dairelerden oluşan projenin detayları, dairelerin büyüklükleri, satış fiyatları ve özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve dairelerin detayları

Konfor Balat, 9 katlı iki bloktan oluşmaktadır. Bu bloklarda toplam 71 adet daire yer almaktadır. Bloklardaki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon olarak geniş tasarımlıdır. Konutlarda biri büyük biri küçük olmak üzere iki adet balkon bulunmaktadır. Bu balkonlardan büyük olanı yerden ısıtma ile ısıtılmaktadır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Tıpkı büyük balkon gibi daire içi de yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosunun dışında yatak odası içinde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Banyo tavanlarında asma tavan ve spot aydınlatma vardır. Konutlarda özel olarak sığınak bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Her blokta 10 kişi taşıma kapasitesinde iki adet asansör vardır.

Konfor Balat sitesinin güvenliğini sağlamak için 7/24 kameralı güvenlik sistemleri vardır. Araç park etmek için site içinde kapalı otopark bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için hem açık hem kapalı oyun alanları vardır. Yüzme sporu için açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda yaz aylarında tüm site sakinleri yüzebilmektedir.

Konfor Balat daireleri satış fiyatları

Projenin tamamı tek tip dairelerden oluşmaktadır. 4 oda 1 salon olan bu dairelerin brüt kullanım alanı 226 metrekare, net kullanım alanı ise 197 metrekaredir. Dairelerin fiyatları şu anda 5 milyon 670 binden başlamaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişiklik göstereceğinden güncel fiyat bilgisini firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz.

Konfor Balat projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 (224) 242 42 70 sabit numarasını ya da 0 (543) 443 24 43 cep numarasını arayabilirsiniz. Her iki numaradan da proje hakkında ek olarak bilgiler edinebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…