Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Konum Eryaman özel indirimlerle satışta

Konum Eryaman konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen Ata Yıldız Grup güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Etimesgut İlçesi Göksu Mahallesi üzerindeki 22 bin metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının 8 bin metrekarelik kısmı da özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Konum Eryaman daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu,  gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerde ayrıca görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlarda bulunmaktadır. Ankara konut projesi 3 blok ve 257 adet daireden meydana gelmektedir.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, fin hamamı, çocuk parkı ve oyun alanları, spor sahaları gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, kamelya gibi hizmetler de sunulmaktadır. Ankara Etimesgut konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler 200 metrekare alana sahiptir.

Konum Eryaman konumu ve fiyatları hakkında

Konum Eryaman konut projesi, Ankara Eryaman’da merkezi bir konumda yer almaktadır. Doğa ile iç içe olan proje ayrıca otobüs durağına, dolmuş hattına, Göksu Parkına yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

191 brüt alana sahip 4+1 daireler 2 milyon 475 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede indirimli fiyatlar devam etmekte olup dairelerin Mayıs

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 466 16 99 ve 0543 312 45 52 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…