Kategoriler
Proje Haberleri

Koray Kasaba 5. etap satışları başladı

Koray Kasaba Evleri projesi İstanbul Çekmeköy’de yer alan bir projedir. Proje Koray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı tip dairelerin yer aldığı projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan konutların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve konutların özellikleri

Koray Kasaba Evleri etap etap hazırlanıp satışa sunulmaktadır. Beşinci etabının inşaatına başlanan projede satışlar da başlamış durumda. Projede toplam 1.901 metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 5 adet konut vardır. Konutların hepsi tek tiptir. Zemin, bodrum kat ve birinci kat olmak üzere toplam üç katlıdır. Geneli 4 oda 1 salondur. Evlerin bodrum katında teknik alan, net kullanım alanı ve teras bulunmaktadır. Net kullanım alanı hobi alanı olarak değerlendirilebilir. Konutların zemin katlarında giriş, koridor, salon, mutfak, balkon, tuvalet ve mutfak terası bulunmaktadır. Son olarak ise birinci katta 3 adet yatak odası, 1 adet ebeveyn odası, çamaşır odası, banyo ve 2 adet balkon vardır. Ebeveyn odası içinde ayrıca bir adet banyo bulunmaktadır. Banyoya ek olarak bu oda içinde özel giyinme odası da bulunmaktadır.

Koray Kasaba evlerinin balkonları geniştir. Geniş olduklarından dolayı hem yaz hem kış kullanımı için balkonlar uygundur. Ayrıca evlerin teraslarında da her mevsim oturmak vakit geçirmek mümkündür. Söz konusu projenin teslim tarihi ise 2025 yılı mayıs ayı olarak planlanmaktadır.

Koray Kasaba evleri 5. etap satışları

Projenin yakınlarında alışveriş merkezi, sağlık merkezi, okullar bulunmaktadır. Bu önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Ayrıca uzak bölgelere ulaşım için de hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Proje Kuzey Çevre Otoyolu’na 6 km, Sabiha Gökçen Havalimanına 31 km uzaklıktadır.

Koray Kasaba Evleri 5. etap konutlarının satışları devam etmektedir. Projede yer alan konutlar brüt 358 metrekare kullanım alanına sahiptir. Net olarak ise 296 metrekare kullanım alanına sahiptir. Evler şu anda 31 milyon 820 binden başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Konutların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme planları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0532 306 11 81 numarasını arayabilirsiniz. Proje ve konutlar hakkında merak ettiklerinizi bu numaradan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız