Kategoriler
Proje Haberleri

Kordelya Diamonds 3 satışları başladı

Kordelya Diamonds 3 İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde yer almaktadır. Proje Pozan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje seri halinde hazırlanıp satışa sunulmaktadır. Satışta olan villaların özellikleri, büyüklükleri, proje detayları ve satış fiyatlarını haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Kordelya Diamonds 3 geniş villalardan oluşan modern bir projedir. Villaların her biri 4 oda 2 salondur. Akıllı ev sistemleri ile donatılmışlardır. Bu sistem mobil cihazlarla ya da tek noktadan kontrol edilme özelliğindedir. Konutların hepsinde kendisine ait kış bahçesi vardır. Ayrıca evlerin önlerinde yeşil alanlı bahçe de vardır. Bu bahçelerin büyüklüğü 250 metrekare ile 350 metrekare arasında değişmektedir. Bahçe alanında dinlenmek ve eğlenmek için farklı aktiviteler yapılmaktadır. Her odanın içinde özel banyo ve tuvalet vardır. Ayrıca her villanın içinde özel tasarımlı sauna da bulunmaktadır. Villa bahçesinde her konut için özel açık yüzme havuzu mevcuttur. 3 katlı villalarda katlar arasında iniş çıkış için ses yapmayan asansör vardır.

Kordelya Diamonds 3 villalarının güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Bu özel güvenlik hizmetlerine ek olarak kameralı sistem de devrededir. Araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı mevcuttur. Kişisel bakım için sauna bulunmaktadır. Spor yapmak için açık yüzme havuzu mevcuttur.

Kordelya Diamonds 3 villa fiyatları ne kadar?

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Okul, eczane, hastane, market, alışveriş merkezi, manav, semt pazarı, cami ve spor salonuna yakındır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma araçları olarak otobüs, minibüs, dolmuş kullanılmaktadır.

Kordelya Diamonds 3 konutları banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Villalar brüt 400 metrekare büyüklüğündedir. Net kullanım alanı ise 300 metrekaredir. Villalar şu anda 18 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için 0 (232) 374 54 54 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (532) 447 07 36 cep numarası da proje hakkında bilgi vermektedir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız