Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Kordon İstanbul projesinde ödeme kampanyası

Dere kıyısında inşa edilen Kordon İstanbul projesinin içerisinde 559 adet konut ve 55 adet mağaza bulunuyor. Kâğıthane’de yükselen proje, 27 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor.

Önümüzdeki yılın haziran ayında teslim edilmesi planlanan proje, Maslak ve Kâğıthane’nin kesişim noktasında bulunuyor. Sadabad Deresi’nin estetik bir değer kattığı konut ve dükkân projesi Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşaatına devam edilen projedeki daire satın alımlarında ise konut fiyatının yüzde 70’i yüzde 0,99 faiz oranıyla 120 ay vadeye bölünüyor. Bu seçenekte 18 ay boyunca ödeme alınmıyor. Ayrıca daire satın alımında yüzde 15 oranında indirim fırsatı sunuluyor.

Kordon İstanbul projesinde sosyal donatılar

Yeşil peyzaj alanlarının yanı sıra site içinden geçen yapay nehri; nehrin kenarında yer alan kamelyalar site içine estetik bir değer katıyor. Nehrin yanı sıra projenin hemen dışında ise Sadabad Deresi bulunuyor.

Bisiklet yollarının da bulunduğu Kordon İstanbul projesinde açık alan sineması, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları, bahçeler, yoga alanları, ağaç evler, spor alanları, sinema salonu, müzik odası, kareoke stüdyosu, resim atölyesi, toplantı odaları, çocuk oyun kulübü, fitness ve pilates alanı, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mağazalar, kafeteryalar, restoranlar bulunuyor.

Projede hangi konut seçenekleri bulunuyor?

Ankastre beyaz eşyalarıyla teslim edilen Kordon İstanbul projesindeki daireler, geniş pencereleri ile güneş ışığından en yüksek seviyede faydalanma imkânı sağlıyor.

Projedeki 1+0 stüdyo tipindeki daireler brüt 41.18 metrekare genişliğinde, 1+1 tipindeki daireler brüt 64.58 metrekare genişliği ile brüt 81.88 metrekare genişliği arasında, 2+1 tipindeki daireler brüt 137,82 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler brüt 167,95 metrekare genişliğinde satışa sunulurken projedeki 3,5+1 tipindeki daireler brüt 171.14 metrekare genişliği ile brüt 180.75 metrekare genişliği arasında, 4+1 tipindeki daireler ise brüt 225.99 metrekare genişliğinde bulunuyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Kordon İstanbul projesi avantajlı bir adreste konumlandırılıyor.

Levent’e 9 dakika mesafesi bulunan proje; TEM Yoluna, Türk Telekom Stadyumu’na, Maslak’a ve metro istasyonuna beş dakikalık uzaklıkta bulunan proje, Nişantaşı’na, Mecidiyeköy’e, Boğaz köprülerine 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Merkez Mahallesi, Cendere Caddesi, No: 41 Kâğıthane / İstanbul açık adresi üzerinde inşa edilen projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 5 343