Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Konfor Bağlıca’da yükseliyor

Koru Konfor projesi Ankara Etimesgut Bağlıca mahallesinde yer alan bir projedir. Çok sayıda daire ve villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Kat irtifaklı satışlı daireler ve villaların genel özellikleri, güncel satış fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Koru Konfor projesi 22.397 metrekarelik alanda inşa edilmiştir. 2 adet uzun blok ve villalar şeklindedir. Toplam 12 adet villa ve 44 adet daireden meydana gelmektedir. Daireler 4+1 büyüklüktedir. Daireler brüt 175 metrekare, net 160 metrekare kullanım alanına sahiptir. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bu balkonlar geniş ve ferahtır. Girişte vestiyer, banyolarda duş kabini yer almaktadır. Dairelerde 4 oda, 1 salon, 2 banyo, mutfak, balkon yer almaktadır. Banyolardan bir tanesi ebeveyn banyosu olup ebeveyn odası içinde yer almaktadır. Buna ek olarak ebeveyn yatak odalarında giyinme odası olarak da özel bir alan bulunmaktadır. Mutfakta ankastre set hazır olarak bulunmaktadır.

Koru Konfor projesinde yer alan diğer konutlar ise villalardır. Villaların tamamı brüt 340 net 280 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Zemin, birinci kat ve teras olmak üzere üç katlıdırlar. Villalarda 4 oda, 1 salon, mutfak, 3 banyo, balkon ve teraslar yer almaktadır. Her villanın zemin katında iki araçlık kapalı otoparkı mevcuttur. Buna ek olarak her villanın kendine özel süs havuzu da yer almaktadır. Kışın ısıtma olarak ise merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.

Villa ve dairelerin ortak kullanım alanlarında ise çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kamelyalar bulunmaktadır. Sosyal aktivite yapmak için spor salonu da proje kapsamında yer almaktadır.

Koru Konfor projesinde güncel fiyatlar neler

Projede daire ve villaların satışları devam etmektedir. 4+1 daireler 3.312.000 – 3.496.000 TL arasında değişmektedir. Dairelerin fiyatları bulundukları kat ve konumlarına göre değişiklik göstermektedir. Projedeki satılık villalar ise şu anda 12.000.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Koru Konfor projesinde hem daire, hem villa satın alımlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Bunun yanı sıra uygun şartlarda takas da yapılmaktadır. Dairelerin konumları, güncel fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiyi telefon ile alabilirsiniz. Bunun için telefon numaraları 0 (312) 269 12 32 ve 0 (530) 143 97 45 ‘dir.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız