Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Narlıdere projesindeki donatılar

Deniz ve orman manzaralarını çevresine alan Koru Narlıdere projesi, 4 bin 248 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde kuruluyor. Yapı ST’nin yaşama geçireceği proje dört bloktan oluşuyor. İçerisinde 143 adet konutun bulunduğu projenin 2021 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Misafirlere özel dairelerin de bulunduğu projede, yakın merkezlere araç servisi hizmeti de veriliyor.

Koru Narlıdere projesindeki sosyal donatılar

Kameralı ve canlı güvenlik hizmetlerinin aralıksız çalıştığı Koru Narlıdere projesinde kütüphane, açık yüzme havuzu, fitness ve kardiyo salonu, sauna, buhar odası, SPA merkezi, açık ve yarı açık otopark, kuru temizleme, resepsiyon hizmeti, eğlence odası, sinema odası, yeşil peyzaj alanları bulunuyor.

Projedeki kütüphane, dışarıdaki yeşil bitki örtüsünü görülebileceği camlı bölmelerle kaplanıyor.

Housekeeping hizmetinin de bulunduğu projede Konut sakinlerinin misafirlerini ağırlayabileceği misafir daireler mevcutken, öncelik İzmir Ekonomi Üniversitesine olmak üzere, alışveriş merkezlerinin güzergahında belli saatlerde taşıt hizmeti sunuluyor.

Projedeki konut özellikleri

Koru Narlıdere projesinde görüntülü interkom sistemi, kapıcı hizmeti bulunurken projedeki teknik servis ise aralıksız hizmet veriyor. Balkonlu, teraslı ve bahçeli daire seçeneklerinin olduğu projedeki 1+1 tipindeki daireler net 37,20 metrekare ile net 107,81 metrekare genişlikleri arasında, 2+1 tipindeki daireler ise net 83,10 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Projedeki 2+1 tipindeki dairelerin ebeveyn banyosu ve iki adet terası bulunurken 1+1 tipindeki daireler bazılarında ise teras ve bahçe bir arada bulunuyor.

Proje nerede bulunuyor?

Narlıdere’de hayata geçecek Koru Narlıdere projesi alışveriş merkezlerini, okul ve hastaneleri çevresine alıyor.

İzmir’de yaşama geçecek proje birçok alışveriş merkezine yaklaşık 5 kilometre, İzmir Ekonomi Üniversitesine 2,6 kilometre, İnciraltı Kent Ormanı’na 6,5 kilometre, Atatürk Kültür Merkezi’ne 4 kilometre, Narlıdere Belediyesine 4,2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Yeniköy Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, No: 11 Narlıdere / İzmir adresinde yükselen projenin detaylarına aşağıdaki numarayı arayarak ulaşabilirsiniz:

+90 530 394 22 36