Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Koru Park Karasu satışları devam ediyor

Koru Park Karasu projesi, Sakarya’da yer almaktadır. Sivişoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş sosyal alana sahip olan projede daire satışları devam etmektedir. Havuzlu ve havuzsuz bulunan dairelerin genel özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Koru Park Karasu, 2+1  dairelerden oluşmaktadır. Bu daireler 2 oda, 1 salon, 1 banyo ve balkondan oluşmaktadır. Balkonlarda oturma ve manzara izleme imkanı bulunmaktadır. Modern şekilde tasarlanan dairelerde dış kapı çelik kapıdır. İç kapılar ise özel tasarımlı olarak hazırlanmaktadır. Konutların mutfak kısmında da dolaplar özel tasarımlıdır. Banyolarda duş kabini hazır olarak yer almaktadır. Fransız çift cam vardır. Bu özelliğinden dolayı camlar hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir. Bina dış cephesi de ısı yalıtımına sahiptir. Odalar ve salonda laminat kaplama vardır. Dairelerde ısınma doğalgazlıdır ve petekler hazırdır.

Koru Park Karasu daireleri 7 gün 24 saat kamera sistemi ile korunmaktadır. Yüzme için hem yetişkin hamuru hem çocuk havuzu bulunmaktadır. Kişisel bakım için sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Spor için fitness salonu ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Özel peyzaj alanı ve çocuklar için oyun alanı bulunmaktadır. Çocuklar için ayrıca kapalı çocuk kreşi alanı yer almaktadır. Çocuk yüzme havuzunun dışında aquapark da mevcuttur.

Koru Park Karasu konumu ve satışları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Çoğu yere ulaşım kolaydır. Tam olarak yeni hastane ve AVM’ye komşudur. Eczane, okul, cami, market, alışveriş merkezi gibi alanlara yakındır. Ayrıca site içerisinde de özel kafeterya bulunmaktadır.

Koru Park Karasu konutları kredili satışa uygundur. İnşaatı devam eden dairelerin satışlarında 30 aya kadar kefilsiz, kredisiz, faizsiz ödeme imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca 10 yıla kadar banka kredisi imkanı da bulunmaktadır. Dairelerin satışlarında bir diğer avantaj da takas imkanıdır. Uygun koşullarda takas kabul edilmektedir. Havuzu olmayan daireler 623 binden başlamaktadır. Havuzu olan daireler ise şu anda 1 milyon 100 binden başlamaktadır. Daireleri satın almadan önce görüntülü gezme imkanı sağlanmaktadır. Bunun için 0534 645 18 18 ve 0532 415 98 98 numaraları yer almaktadır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız