Kategoriler
Proje Haberleri

Köş İnşaat Ahi Evran Konutları satışa sunuldu

Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Köş İnşaat Ahi Evran Konutları modern mimarisi ve özel tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde yükselen proje Köş İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konut projesinde üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Köş İnşaat Ahi Evran Konutları Daire ve Site Özellikler Neler?

Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesinde yer alan proje Afşinbey Mahallesi üzerinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Köş İnşaat Ahi Evran Konutları modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, duvar kağıdı, mobilya, spot aydınlatma gibi imkanlar mevcuttur.

Proje toplamda 7 blok ve 90 daireden meydana gelmektedir. Kahramanmaraş Afşin konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 120, 3+1 tip daireler 160 metrekare büyüklüğündedir. 4+1 tip daireler ise brüt 170 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Kahramanmaraş Konut Projesinde Daire Fiyatları

Projede yer alan konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 daireler 480 bin TL,

3+1 daireler 610 bin TL,

4+1 tip daireler 780 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede kredi imkanı ve kolay ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 517 42 93 ve 0536 060 96 85 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…