Kategoriler
Proje Haberleri

Kösen Vills Botanik satışları başladı

Kösen Vills Botanik projesi Ankara Gölbaşı projelerinden birisidir. Yapımcı firması Kösen Grup olan proje inşaat aşamasındadır. 2023 yılı sonlarına doğru teslimleri planlanan villaların satışları başlamış durumdadır. Satışları başlayan villaların özellikleri, fiyatları, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kösen Vills Botanik toplam 78.750 metrekare arazi üzerine kurulmaktadır. Bu alanda birbirinden bağımsız 53 adet villa bulunmaktadır. Villalar 5 oda 1 salondan oluşmaktadır. Yatak odalarının içlerinde ek olarak giyinme odası ve banyo bulunmaktadır. Konutlarda vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Oturma odası ve yatak odasına ek olarak çamaşır odası ile tesisat odası bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak tasarlanmaktadır. Isıtma bağımsız olarak sağlanmaktadır. Her villanın salonunda kışın kullanıma uygun şömine bulunmaktadır. Yazları serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Villaların kendilerine özel 10 bin metrekarelik botanik parkı bulunmaktadır. Ayrıca her villada 1.000 metrekare bahçe ve 300 metrekare yeşil alan bulunmaktadır.

Kösen Vills Botanik projesinde villaların güvenliği için 24 saat özel güvenlik hizmetleri verilmektedir. Bu hizmete ek olarak kameralı güvenlik sistemleri de yer almaktadır. Araç park etmek için her konuta ait iki araçlık kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Site sakinleri dışında misafirler içinde 106 araçlık kapalı otopark alanı bulunmaktadır.

Kösen Vills Botanik sosyal donatıları

Proje sosyal alanlar bakımından zengin bir projedir. Spor yapmak için mini golf sahası, tenis kortu, fitness salonu, basketbol sahası, bisiklet yolu, yürüyüş yolu bulunmaktadır. Yüzme sporu yapmak için hem açık hem kapalı yüzme havuzu tasarlanmaktadır. Kişisel bakım ve güzellik içinse proje içinde fin hamamı ve sauna bulunmaktadır. Site içinde ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır.

Kösen Vills Botanik projesinde site içinde market, açık ve kapalı kafe gibi eğlence alanları tasarlanmaktadır. Ankara’nın merkezinde doğa ile iç içe lüks bir hayat sunan proje şu anda inşaat aşamasındadır. Villaların satışları başlamış olup fiyatları hakkında bilgi verilmemektedir. Villaların satış fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 444 18 61 numarası bulunmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…