Kategoriler
Proje Haberleri

Koskapark Villaları cazip ödeme koşulları ile satışta

Koskapark Villaları İstanbul Silivri’de yer alan bir projedir. Koska İnşaat tarafından hayata geçirilen proje şu anda inşaat aşamasındadır. Satışlarına başlanan villaların genel özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje hakkında detaylar ve villaların özellikleri

Koskapark Villaları toplam 4.650 metrekare inşaat alanı üzerine kurulmaktadır. Bu alanda 8 adet tek tip villa bulunmaktadır. Villalar 5 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her villanın kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlar hem yaz hem kış günlerinde kullanılmaktadır. Villalar 2 katlı olarak tasarlanmaktadır. Yatak odalarında ayrıca oda içinde banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu adı verilen bu banyolara ek olarak giyinme odası da mevcuttur. Villalarda çamaşır kurutmak ve ütü yapmak için özel çamaşır odası mevcuttur. Gömme dolap ve vestiyer de villalarda yer alan diğer özelliklerdir. Mutfakta mutfak doğalgazı vardır. Ayrıca davlumbaz, fırın, set üstü ocak da villalarda hazır bulunmaktadır. İç kapıların bazıları Amerikan kapı özelliğindedir. Dış kapı ise çelik kapıdır.

Koska Park Villaları Silivri projesi önünde her villanın kendine özel bahçesi bulunmaktadır. Bu bahçe içinde müstakil açık yüzme havuzu vardır. Yüzme havuzu hem yetişkinler hem çocuklar için uygundur. Her villanın kendine özel 2 araçlık otoparkı bulunmaktadır. Villaların en üst katında özel olarak tasarlanan teraslar vardır. Bu teraslardan günün her saatinde manzara izlemek mümkündür.

Koskapark Villaları fiyatları ne kadar?

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Silivri Devlet Hastanesi’ne 6 kilometre uzaklıktadır. Tem otoyoluna 5 kilometre İstanbul Havalimanına ise 44 kilometre mesafede yer almaktadır. Koska Park Villaları brüt 264 net 150 metrekare büyüklüğündedir. Villalar şu anda 8 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Konut projesinde teslim tarihi olarak ise 2023 yılı Temmuz ayı olarak planlanmıştır.

Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 344 10 60 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan cazip ödeme koşullarını ve kişisel avantajları da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız