Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

Koşuyolu Koru Evleri Selçuklu projesinde bankasız 24 ay vade!

Koşuyolu Koru Evleri projesindeki sınırlı sayıda yer alan evler, 24 ay süren taksitlerle birlikte satışa sunuluyor. Ödeme planı, banka aracılığı olmaksızın firma bünyesindeki senetle oluşturuluyor. Yatay mimariyle inşa edilmiş 13 binadan oluşan projedeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor.

Anadolu Yakası’nda inşa edilen projenin alanı ve çevresi, yeşil alanlarla kaplı durumda. Daire sayısı kadar otopark alanının bulunduğu projede, misafirler için de park alanı yer alıyor. Projede, ayrıca, her daire için kilitli depo alanı bulunuyor.

Bu depo alanlarının büyüklükleriyse 15 metrekareden başlıyor.

Koşuyolu Koru Evleri nerede?

TAŞYAPI İnşaat ve Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından ortaklaşa inşa edilen projenin alanı, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 1 kilometrelik, Avrasya Tüneli’ne 2 kilometrelik mesafelerde yer alıyor. Metro ve metrobüs duraklarınaysa yürüme mesafesinde bulunan proje, Validebağ Korusu’na komşu durumda.

Alışveriş merkezlerini çevresine alan proje, özel bir hastaneye yürüme mesafesinde bulunuyor.

Projedeki sosyal aktivite alanları neler?

Kadıköy’ün Koşuyolu semtine konumlandırılan Koşuyolu Koru Evleri projesinde, açık yüzme havuzunu ve kapalı yüzme havuzunu bünyesine alıyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki sauna ve buhar odasına asansörle ulaşmak mümkün.

Yeşil peyzaj alanlarının arasındaki göletin ve süs havuzunun estetik değer kattığı projede, çocuk oyun parkı da bulunuyor. Projede, ayrıca, fitness salonu da yer alıyor.

Koşuyolu Koru Evleri projesindeki konut seçenekleri

Projedeki üç odalı ve bir salonlu daire tiplerinin büyüklükleri 191 metrekare ile 254 metrekare arasında değişiyor. Projedeki dairelerin tek katlı veya bahçeli seçenekleri mevcutken söz konusu konutlara ebeveyn banyosu da eşlik ediyor.

Söz konusu projedeki dairelerin bazılarında giysi odası, soyunma odası ve balkon bulunuyor. Projedeki dört odalı ve bir salonlu dairelerin ise büyüklükleri 260 metrekare ile 529 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 4+1’lerde tek katlı veya çatı dubleksi seçeneklerine yer veriliyor.

Proje nerede bulunuyor?

Koşuyolu Koru Evleri Adres: Altunizade Mahallesi, Tophanelioğlu Caddesi, No:15, Üsküdar / İstanbul

Telefon: 444 1 493