Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Köylükent Evleri satışları başladı

Köylükent Evleri Şanlıurfa’da yer alan bir projedir. Yusuf Çelik Mimarlık tarafından hayata geçirilen proje inşaat aşamasındadır. Tamamlanması 2023 yılı yaz aylarında planlanan dairelerin büyüklükleri, fiyatları ve özellikleri hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Köylükent Evleri toplam 1.642 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Bu arsa üzerinde toplam 20 adet daire vardır. Dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Tüm dairelerde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Daire içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Daire dış kapıları özel çelik kapıdır. Salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Konutlar kışın doğalgaz ile ısınmaktadır. Dairelerde kombiler hazır olarak yer almaktadır. Yazın serinlemek için isteyenler klima kullanmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör vardır. Daire içleri modern bir şekilde tasarlanmıştır.

Köylükent Evleri sakinlerinin araçlarını park etmeleri için açık otopark bulunmaktadır. Muhit olarak doğa manzarası vardır. Konum olarak önemli yerlere yakındır. Yürüme mesafesinde okul, eczane, sağlık ocağı, market bulunmaktadır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araç hem otobüs kullanılmaktadır.

Köylükent Evleri satışları

Proje şu anda inşaat aşamasındadır. Dairelerin 2023 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Konutların satışlarında banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Projenin tamamında tek tip evler vardır. Evler bahçe katı, giriş katı ve ara kat olarak bulunmaktadır. Bu evler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanmaktadır. Daireler brüt 70, net 65 metrekare büyüklüğündedir. Şu anda fiyatları 850 binden başlamaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmek gerekir. Köylükent Evleri projesi ile ilgili ek olarak bilgi almak için 0 (544) 603 41 88 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan istediğiniz bilgileri alabilir, fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında detaylar alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…