Kategoriler
Gündem

KPSS 2022/1 yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından 30 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında Kamu Personel Seçme Sınavı tercihleri yapılmıştı. KPSS 2022/1 kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. 20 Temmuz 2022 tarihi itibariyle açıklanan KPSS tercih sonuçları ise adaylar için merak konusu.

KPSS 2022/1 yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından, Kpss yerleştirme sonuçları açıklandığı duyurulmuştur. 30 Haziran ile 7 Temmuz tarihleri arasında tercihleri gerçekleştirilen KPSS-2022/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri bugün itibariyle tamamlanmıştır.

Tercih yapan adaylar, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden yerleştirme sonuçlarını öğrenebilecekler. ÖSYM’nin web adresine giriş yapan adaylar T.C kimlik numaraları ardından şifreleri ile erişebileceklerdir.

ÖSYM Başkanı Halis Aygün, konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştır. Aygün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli adaylarımız, 30 Haziran 2022 ile 7 Temmuz 2022 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2022/1 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları, http://sonuc.osym.gov.tr adresimizden açıklanmıştır. Sonuçların adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

2022/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız…

Diğer gündem haberleri için tıklayınız…