Kategoriler
Proje Haberleri

Kralin Sitesi Konya satışları başladı

Kralin Sitesi Konya projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kızılkaya Holding tarafından hayata geçirilmektedir. 31.726 metrekarelik alan içerisinde 5 blokta 110 daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1, 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

31.726 metrekarelik alan içerisinde 5 blokta 110 daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1, 5 artı 1 ve 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 214 metrekaredir. 5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 272 metrekaredir. Ayrıca 7 artı 1 dairelerin büyüklüğü 500 metrekare olmaktadır. Projenin 1.000 metrekarelik alanı ticari olarak tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel 2 kapalı ve 2 açık olmak üzere toplamda 4 otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 2 adet 200 metrekarelik sosyal tesis alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra her daire için ayrı ayrı tasarlanmış spor kompleksi bulunmaktadır. İçerisinde fitness, yüzme havuzu, hamam, buhar odası, sauna ve tuz odası mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde yer alan misafir odası anne – baba odası veya hizmetli odası olarak da kullanılabilmektedir. Ayrıca misafir odası olduğu için dışarıdan bir girişi daha mevcuttur. Mutfak içerisinde kızartma, pişirme, yeme içme, kiler ve vitrini bulunmaktadır. Bununla birlikte barbekü, fırın, çöp atık bacası ve geri dönüşüm bacası gibi birçok yenilikler mevcuttur. Standartlarından çok daha büyük balkonlar yer almaktadır. Ayrıca balkonlarda kuzine soba, çeşmesi ile birlikte rahat bir oturma grubu bulunmaktadır. Antre alanı içerisinde abdest alma yeri ve çamaşır odası projemizin yeniliklerinden biridir.

Kralin Sitesi Konya konumu hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir.

Kralin Sitesi Konya fiyatları ne kadardır?

Kralin Sitesi Konya projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 214 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 272 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 500 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 dairelerin fiyatı 5.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 251 41 41 veya 0 (549) 480 03 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…