Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Kudu Best Residence lansman fiyatları ile satışta

Kudu Best Residence Yalova merkezde yer alan bir projedir. Yapımcı firması Kudu İnşaat’tır. Bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atan inşaat şirketi yeni projesini lansman fiyatları ile satışa sunmaktadır. Proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri, lansman fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kudu Best Residence projesi 3 katlı 3 bloktan oluşmaktadır. Bu bloklarda toplam 121 adet daire vardır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Her bir dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında temiz hava alma imkanı bulunmaktadır. 1+1 ve 2+1 dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Diğer geniş dairelerde ayrıca ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bu ikinci banyo yatak odası içinde yer almaktadır. Daireler arası ses yalıtımı ve bina genelinde ısı yalıtımı vardır. Dairelerde ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi vardır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır. Katlar arasında geçiş için özel asansör sistemi bulunmaktadır.

Kudu Best Residence projesinde 7/24 güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Bu sistem akıllı kamera sistemi ile desteklenmektedir. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Kişisel bakım için hamam ve sauna vardır. Dinlenme alanı olarak kamelyalar hazırlanmıştır. Spor salonu, yürüyüş yolu, basketbol sahası, oyun ve eğlence odası projenin özellikleri arasındadır. Yüzme sporu sevenler için de hem açık hem kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kudu Best Residence konumu ve satışları

Proje şehir merkezine sadece 3 dakikalık mesafededir. Ayrıca şehir hastanesi ve terminale 1 dakika, alışveriş merkezi ve hızlı feribota 3 dakika uzaklıktadır. Yalova Üniversitesi ve termale 10 dakika mesafededir. İstanbul ve Bursa şehirlerine ise sadece 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kudu Best Residence daireleri kredili satışa uygundur. Daireleri satın alırken uygun bankalardan kredi çekme imkanı bulunmaktadır. Uygun koşullarda takas olanağı da firma tarafından sunulmaktadır. Proje daireleri şu anda 1 milyon 150 binden başlamaktadır. Lansmana özel uygun fiyat ve ödeme koşullarından yararlanmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (226) 814 04 30 ve 0 (553) 811 77 61 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ayrıca güncel fiyatları da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız