Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Best Residence satışları devam ediyor

Kudu Best Residence Yalova İli, Merkez İlçesi’nde yer alan bir projedir. Yalova konut projesinin Kudu İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri, teslim tarihi, ödeme planı haberin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Kudu Best Residence projesi 3 katlı toplam 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu 3 konut bloğunda ise toplam 121 adet konuta yer verilmektedir. Konut projesinde 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip daireler yer almaktadır. Her bir dairenin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında temiz hava alma imkanı bulunmaktadır. 1+1 ve 2+1 dairelerde bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Diğer geniş dairelerde ayrıca ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bu ikinci banyo yatak odası içinde yer almaktadır. Daireler arası ses yalıtımı ve bina genelinde ısı yalıtımı vardır. Dairelerde ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi vardır. Yazın serinlemek içinse klima bulunmaktadır. Katlar arasında geçiş için özel asansör sistemi bulunmaktadır.

Kudu Best Residence projesinde 7/24 güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Bu sistem akıllı kamera sistemi ile desteklenmektedir. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Kişisel bakım için hamam ve sauna vardır. Dinlenme alanı olarak kamelyalar hazırlanmıştır. Spor salonu, yürüyüş yolu, basketbol sahası, oyun ve eğlence odası projenin özellikleri arasındadır. Yüzme sporu sevenler için de hem açık hem kapalı olmak üzere iki adet yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kudu Best Residence fiyatları ne kadar?

Kudu Best Residence daireleri kredili satışa uygundur. Daireleri satın alırken uygun bankalardan kredi çekme imkanı bulunmaktadır. Uygun koşullarda takas olanağı da firma tarafından sunulmaktadır.

Proje brüt 64 metrekarelik 1+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

71-72-75 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 520 bin TL’den başlamaktadır.

98 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 455 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Kudu Best Residence nerede yer alıyor?

Konut projesi şehir merkezine sadece 3 dakikalık mesafededir. Ayrıca şehir hastanesi ve terminale 1 dakika, alışveriş merkezi ve hızlı feribota 3 dakika uzaklıktadır. Yalova Üniversitesi ve termale 10 dakika mesafededir. İstanbul ve Bursa şehirlerine ise sadece 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Bunun için 0 (226) 814 04 30 ve 0 (553) 811 77 61 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan ayrıca güncel fiyatları da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız