Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Dream City satışları devam ediyor

Kudu Dream City projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 12.000 metrekare alan üzerindeki site içerisinde 7 blokta toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

12.000 metrekare alan üzerindeki site içerisinde 7 blokta toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekare ile 135 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 148 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde 8.400 metrekare yeşil alan bulunmakta olup çeşitli rekreasyon alanları bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, futbol, voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadır. Ayrıca bay ve bayan ayrı spor salonu, oyun ve eğlence salonu, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları, kütüphane ve internet salonu ve kamelyalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra mescit, her bloğa özel depo, asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında  ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Salon ve yatak odasında klima tesisatı mevcuttur. Ayrıca dairelerde 3 adet balkon yer almaktadır.

Kudu Dream City konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Proje, İstanbul’a ve Bursa’ya 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kudu Dream City fiyatları ne kadardır?

Kudu Dream City projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 100 ile 135 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 814 04 30 veya 0 (533) 519 61 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…