Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Paradise Houses güncel fiyatlarla satışta

Kudu Paradise Houses projesi kaliteli yaşamın önemli adreslerinden biri olan modern bir konut projesidir. Projenin konumu Yalova’nın Termal İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kudu İnşaat güvencesi ile yükselen proje 3.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 ara kat daireler ile 3 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 108 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 152 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 239 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; termal yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, bay ve bayan ayrı spor salonu, oyun ve eğlence salonu, rekreasyon alanları, restoran ve kamelyalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra mescit, asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Üstelik tüm banyolarda kaynağından 70 derece şifalı termal suyu ve hidromasaj etkili jakuziler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kudu Paradise Houses konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Termal İlçesi Üvezpınar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik 4 tarafı ormanlarla çevrili ve tüm daireler orman, deniz, göl ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz market ve semt pazarı bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kudu Paradise Houses fiyatları ne kadardır?

Kudu Paradise Houses projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 108 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.592.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 117 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (226) 814 04 30 veya 0 (533) 519 61 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…