Kategoriler
Proje Haberleri

Kullar Vizyon lansman fiyatları ile satışta

Kullar Vizyon, Kocaeli Başiskele’de yer alan bir projedir. Cesur İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2+1 refah daireler bulunmaktadır. Lansman fiyatları ile satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Kullar Vizyon, modern yapılı 2 oda 1 salon dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin yapımlarında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Konutların iç kapıları özel tasarım ve birinci sınıf kalitededir. Dış kapılar ise güvenlik için çelik kapıdır. Bina ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Bina depreme dayanıklı olarak hazırlanmıştır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Ortak kullanım banyosunun dışında yatak odası içinde ebeveyn banyosu vardır. Tüm dairelerde balkon vardır. Bu balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak için geniş olarak tasarlanmaktadır. Mutfak dolapları akriliktir.

Kullar Vizyon projesinde vitrifiye, elektrik, su, ve doğalgaz tesisatlarının tamamı garantilidir. Sitenin güvenliği için görüntülü diafon sistemi vardır. Dairelerin ısınması için yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Dairelerde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Daireler şehir merkezine sadece 10 dakika uzaklıktadır. Merkezi konumda olan daireler önemli yerlere yakındır. Ayrıca uzak yerlere ulaşım için toplu taşıma araçları ya da özel araçlar kullanılmaktadır.

Kullar Vizyon dairelerinin satışları

Projede 2 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Daireler tek tiptir. Brüt 95 metrekare, net 85 metrekare büyüklüğünde dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin satışlarında takas imkanı bulunmaktadır. Uzaktan satın almak isteyenler için görüntülü arama ile daire gezme imkanı vardır.

Kullar Vizyon daireleri şu anda 1 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. 0 (533) 637 22 41 numarası proje hakkında bilgi almak için aranmaktadır. Bu numaradan proje hakkında merak ettiklerinizi ek olarak sorup öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız