Kategoriler
Emlak Magazin

Kuntay Tarık Evren’den Fulya Zenginer’e Milano’dan ev

Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer’e ev aldı. Kuntay Tarık Evren eşinin hamile olması sebebi ile eşine Milano’dan ev alarak hediye etmiştir. Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Evren, 2019 yılında Fulya Zenginler ile evlenmişti.

Beş aylık hamile olan oyuncu Fulya Zenginer’e, eşi Kuntay Tarık Evren tarafından  bir jest yapıldı. Grafik sanatçısı Evren, yakın zamanda dünyaya gelecek olan çocuğunun annesine İtalya’nın Milano kentinde bir konut satın aldı. Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer çifti Milano’ya gitmeleri beklenmektedir. Yaz aylarında Milano’da hem tatil yapacak hem de tarihi yerleri gezecekler.

PCR testi istediler

Milliyet’te yer alan habere göre Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer çifti ayrıca yılbaşı gecesi Kadıköy’deki parti verdi. Kadıköy’de yer alan ofislerinde verdiği partide, arkadaşlarından PCR testi istediler. 15 kişinin katılacağı eğlenceye, testi pozitif çıkan yedi kişi katılamadı. Zenginer, hamileliliği nedeniyle arkadaşlarından partinin olduğu gün test yaptırmasını istemişti.

Fulya Zenginer Kimdir?

Fulya Zenginer, 21 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Oyuncu Haliç Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nden mezun olmuştur. Okulu bitirdikten sonra kariyerine oyuncu olarak devam etmiştir. Zenginer, ilk olarak, “İki Aile” dizisinde rol almıştır. Ardından Zenginer, Küçük Kadınlar, Tövbeler Tövbesi, Benim İçin Üzülme, Fabrika Kızı gibi dizilerde başrol oyuncusu olarak oynamıştır. Bunların dışında ayrıca sinema kariyeri de olan Fulya Zenginer, Sağ Salim, Güzel İkili, Mirasyedi ve El Cin gibi filmlerde rol almıştır.

Kuntay Tarık Evren kimdir?

Kuntay Tarık Evren, 1 Ocak 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren, Nouva Accademia Bella Arti di Milano Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Grafik sanatçısı olan Evren, ayrıca reklam ve pazarlama alanında çalışmaya devam etmektedir.

Diğer Emlak Magazin Haberleri için tıklayınız…