Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzeyyaka Villaları Sakarya satışları başladı

Kuzeyyaka Villaları Sakarya projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Avit Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her birine ait özel yaşam alanı bulunan 40 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde her birine ait özel yaşam alanı bulunan 40 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 7 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 7 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 290 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel bölünmüş, tamamen bağımsız geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Villaların zemin katında; sinema salonu, spor salonu ce kiler alanı bulunmaktadır. Giriş katında; salon, mutfak, oturma odası ve veranda bulunmaktadır. Üst katında ise; ebeveyn banyolu yatak odası, 2 adet genç odası, ortak banyo ve 1 oturma odası yer almaktadır. Konutlarda parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca ışıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Kuzeyyaka Villaları Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Ozanlar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ile iç içe bir konumda yer alıp doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, spor salonu ve okullar yer almaktadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Kuzey Marmara otoyol çıkışına 4 kilometre, Agora AVM’ye 2,5 kilometre ve Serdivan AVM’ ye 3 kilometre uzaklıktadır.

Kuzeyyaka Villaları Sakarya fiyatları ne kadardır?

Kuzeyyaka Villaları Sakarya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca fiyatlar konum, cephe ve etap olarak değişmektedir. Brüt 290 metrekare büyüklüğe sahip 7 artı 1 villaların fiyatı 2.550.000 TL ile 2.650.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 010 01 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…