Kategoriler
Proje Haberleri

KVS Royal Residence Evleri’nde hayat başlıyor

KVS Royal Residence Kocaeli Yeşilova’da hayata geçirilen bir projedir. Şehir hastanesine yakın bir alanda yer alan proje, 1+1 dairelerden oluşmaktadır. Ağustos 2022’de daire teslimleri ile yaşamın başlayacağı proje hakkında detaylar ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

KVS Royal Residence toplam 7.ooo metrekare proje alanına sahiptir. Projedeki toplam 82 dairenin tamamı 1+1 olarak tasarlanmaktadır. İki tip şeklinde olan bu daireler 50 metrekare ve 60 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler modern yapılı olarak hazırlanmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik ve su kesintileri için özel detaylara yer verilmiştir. Elektrik kesintileri için jeneratör sistemi vardır. Benzer şekilde su kesintileri için de su deposu ve hidrofor yer almaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış asansör sistemi ile yapılmaktadır. Bu sistem hem insan, hem yük taşımaya elverişlidir. Güvenlik olarak 7/24 kamera sistemi vardır. Hem yangın hem hırsız alarmı mevcuttur.

KVS Royal Residence projesinde sosyal alanlara da yer verilmektedir. Günün yorgunluğunu atmak için sauna vardır. Düzenli spor yapmak isteyenler için spor salonu ile kapalı yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca profesyonel temizlik hizmeti ve resepsiyon hizmetleri de projenin diğer detaylarıdır.

KVS Royal Residence konumu nerede

Proje konumu şehir merkezine çok yakındır. Konutlardan şehir merkezine ulaşım sadece 11 dakikadır. Gölkay 5, Symbol Alışveriş Merkezi 9, Arasba Park AVM 11, Kocaeli Üniversitesi 14 dakikadır. Şehirler arası ulaşım için de havaalanı ve otogara yakın mesafededir. Sabiha Gökçen Havalimanı 45 dakika, Otogar 5 dakikalık mesafededir. Ayrıca Kartepe Kayak Merkezi’ne 40 dakika, Kocaeli Şehir Hastanesi’ne 6 dakika uzaklıktadır.

KVS Royal Residence evleri Ağustos 2022’de teslim edilmektedir. Dairelerin teslimi ile yaşamın başlayacağı bu projede yer almak için irtibat telefonları aranabilir. İrtibat numaraları 0532 407 33 04 ve 0532 479 41 34 ‘dür.

1+1 60 metrekare daireler 925.000 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. 50 metrekare olan 1+1 daireler ise 875.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar şu anda geçerli olan fiyatlardır. Tarihe göre değişiklik olabilir. Ek olarak bilgiler ve güncel fiyatlar için irtibat telefonlarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız