Kategoriler
Proje Haberleri

La Luna Villaları Belek satışta

La Luna Villaları Belek konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Serik İlçesinde yükselen proje Ahmet Hafız İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Serik İlçesi Kadriye Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Serik villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villa içlerinde ayrıca vestiyer, yangın alarmı, ebeveyn banyosu, klima, panjur, teras, görüntülü diafon, ankastre mutfak gibi olanaklar yer almaktadır.

8 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Her villanın kendine ait havuzu ve bahçesi mevcuttur. Ayrıca projede kamera sistemi, geniş peyzaj alanları mevcuttur. Serik villa projesi kapsamında toplam 8 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 230 metrekarelik alana sahiptirler.

La Luna Villaları Belek fiyatları ne kadar?

Serik villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

Brüt 230 metrekare alana sahip villalar 3 milyon 840 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

La Luna Villaları Belek nerede yer alıyor?

Villa projesi, Belek’te Land Of Legends’a yürüme mesafesindedir. Ayrıca proje Akev Üniversitesi’ne 500 metre, denize yaklaşık 2 km uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 030 30 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…